Vastaanotto

Vastaanotolla valitsen juuri sinun kehollesi sopivan hoitovaihtoehdon, jotta hoito on mahdollisimman tehokas, mutta juuri sinun kehollesi sopiva. Tavallisesti hoitotyylini on kevyttä, kokonaisvaltaista ja kivutonta, mutta tehokasta. Tarvittaessa otteet ovat hieman napakampia mutta ei kivuliaita. Hoitokerta sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, hoidon ja kirjaamisen.

Mikäli estyt tulemasta varaamaasi palveluun, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin. Varatun ajan peruutus veloituksetta vähintään 24h ennen hoitoaikaa. Mikäli ajanvaraus perutaan alle vuorokausi varatusta ajasta, veloitan hoitohinnan täysimääräisenä.

60 €

Hoitokerta

Hoitovaihtoehtoja

OSTEOPAATTINEN HOITO

Kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriöden ja kiputilojen tutkimista, hoitoa ja ennaltaehkäisyä. Osteopatiassa käyttämään mm. pehmytkudos- ja faskiatekniikoita sekä nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoita. Osteopatia on kokonaisvaltainen hoito, joka sopii kaikenikäisille.

FASKIAKÄSITTELY

Faskiakäsittelyllä hoidetaan lihaskalvoista ja kalvorakenteista johtuvia kipu- ja jännitystiloja sekä liike- ja toimintahäiriöitä. Hoitaminen on paikallista ja saattaa olla hieman kivuliasta, mutta hoidon vaikutukset ovat monesti välittömiä sekä laaja-alaisia.

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippaus on erinomainen menetelmä, joka soveltuu moniin kiputiloihin. Kinesioteippauksella voidaan lisätä hoidon vaikutusta, aktivoida lihasta, lisätä lihaksen toimintaa sekä rentouttaa kehoa. Teippauksella voidaan myös ohjata kehon asentoa.

AKUPUNKTIO

Akupunktiota käytetään yhtenä välineenä kivun hoitoon (mm. tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, hermosärky, migreeni, päänsärky). Akupunktion teho perustuu mm. ääreishermoston ärsytykseen, joka vaikuttaa keskushermostoon ja kivun tunteen kokemiseen.