Pyhäjärventie 12, 27800 Säkylä
045-633 8266
pekko@terveydenatlas.fi

Vastaanotto

TERVEISIÄ VASTAANOTOLTA

 Perusasiat esille

Monet saattavat alkuun hieman hämmentyä siitä, etten hierokkaan kipeää niskaa vaan keskityn hoidossa kehon heikoiten toimiviin alueisiin. Keho toimii yhtenä kokonaisena yksikkönä, ei erillisinä alueina. Tästä syystä tehokas hoito ei voi olla pelkästään kehon oireilevaan alueeseen kohdistettua vaan sen tulee olla kokonaisvaltaista ja oireiden aiheuttajiin keskitettyä.

Vastaanotollani käy eri ikäisiä ihmisiä erilaisin ongelmin – pienestä vauvasta vähän vanhempaan vaariin.

HOIDON PERUSTA

Hoitofilosofiani perustan luon tutkitulle tiedolle ja tietämykselle siitä, miten keho toimii kokonaisuutena sekä siihen, miten koko kehon toimintaan voidaan vaikuttaa manuaalisella hoidolla. Hoito perustuu oireiden aiheuttajien löytämiseen ja niiden hoitamiseen, joten apua löytyy usein vaivaan kuin vaivaan.

MILLOIN HOITOON

Vastaanotolleni kannattaa tulla viimeistään silloin kun keho alkaa laittaa hanttiin päivittäisissä askareissa tai olet jo kokeillut kaikkea muuta tuloksetta, mutta hoitoon saa tulla aikaisemminkin. Ennakointi onkin järkevin tapa pitää kehostaan huolta.
Monet käyvät ”perushuollossa” muutaman kerran vuodessa, jotta kroppa pysyy arjessa mukana.
Kerron myös milloin en pysty sinua auttamaan ja ohjaan tarvittaessa hakeutumaan lääkärin vastaanotolle.

HOITOKERTOJEN MÄÄRÄ

Hoitokertojen määrä riippuu siitä, miten isosta ongelmasta on kyse. Usein 2-3 hoitokertaa riittävät tilanteen korjaantumiseen, mutta pidempään jatkuneisssa vaivoissa tarvitaan pidempi hoitosarja. Vastaavasti taas äkilliset kiputilat hoituvat usein yhdelläkin käynnillä.

MITÄ HOIDAN

USEIN:
Selkä- ja niskakipuja, käsien särkyjä tai puutumisia, iskiasoireita ja olkapääkipuja

SILLOIN TÄLLÖIN:
Migreeniä ja päänsärkyä, urheiluvammoja, polvikipuja ja välilevyongelmia

VÄHÄN HARVEMMIN:
Kasvukipuja, lasten yökastelua, ylivilkkautta ja lapsettomuutta

Olivatpa kehosi ongelmat minkälaisia tahansa niin kannattaa olla yhteydessä.

Avaimet onnistumiseen

Hommassa kuin hommassa tärkeintä on nauttia siitä mitä tekee. Kun tekeminen on mielekästä, se johtaa hyvään lopputuokseen. Voinkin rehellisesti sanoa, että tämä on se mun juttu. Tiedän sen varmasti siitä, että jokainen asiakaskohtaaminen ja hoito tuntuu hyvältä myös syvällä rintakehässä.

KOULUTTAUTUMINEN

Jatkuva kouluttautuminen luo pohjan oppimiselle. Erilaisia kursseja, koulutuksia ja jatkokoulutuksia on tullut käytyä vuosien varrella kymmeniä mm. hieronnan, lääketieellisen akupunktion, faskioiden ja osteopatian saralla.

KÄYTÄNNÖN TEKEMINEN

Tekeminen opettaa tekijää parhaiten. Kouluissa ja kursseilla opitut asiat pitää viedä käytännön tekemiseen. Yksi hoitotekniikka ei sovi kaikille, tällöin on tiedettävä millaisella hoidolla päästään parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

LUOTTAMUS & KOHTAAMINEN

Tärkeintä on sinun ja minun välinen luottamus. Kaikki kohtaamisemme ovat luottamuksellisia jo lakisäätäisesti, mutta on äärimmäisen tärkeää, että välillemme syntyy luottamus myös vuorovaikutuksen kautta. Vastaanotolla kohtaan sinut ihan oikeana ihmisenä ja lupaankin laittaa kaiken osaamisen peliin, jotta sinusta saataisiin paras mahdollinen sinä.

Jäikö jotain kysyttävää?

Ole rohkeasti yhteydessä lomakkeella tai sähköpostilla.
Vaihtoehtoisesti voit varata ajan ja keskustellaan vastaanotolla tarkemmin.

OTA
YHTEYTTÄ

Varaa aika helposti

TÄÄLTÄ